2020 Yaz Bikini Modası

2020 Yaz Bikini Trendleri

Merhaba sevgili takipçilerimiz, sizlerle paylaşıma devam ettiğimiz bu günlerde yeni sezonun açılması ile 2020 Yaz Bikini Modası hakkında bilgi paylaşımı yapmış olacağız. Bu sene yaz sezonunda sizlere hangi bikini modelleri ön planda olacak bunlardan bahsedeceğiz. Tabi ki sadece bikiniler değil, mayo ve mayokiniler de yazımız arasında sizler için hazır olacak. Bu yaz bikini moda akımı içerisinde en fazla dikkatleri üzerine çeken kumaşlar, renkler, modeller ve en önemlisi desenler arasında yer alacak sezonun trendleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız. En keyifli yaz sezonunu geçireceğimizi dileyerek, sizlerin de modaya ayak uydurmanıza katkıda bulunacağız. Peki hangi markada hangi ürünler yer alıyor? Fiyatları neler? Hangi stili hedeflemiş? Bu sorularınızı sizlere birebir karşılaştırmak için burada bulunuyoruz. Şimdi dilerseniz bu ayrıntılara daha yakından göz gezdirelim…

Trendyol bikini takımı
Angelsin bikini takımı için Tıklayınız.
Morhipo bikini takımı
Angelsin bikini takımı için Tıklayınız.
Ayyıldız bikini takımı
Ayyıldız bikini takımı için Tıklayınız.
Miyuki bikini takımı
Miyuki bikini takımı için Tıklayınız.

 

2020 Yaz Bikini ve Mayo Modası

2020 Yaz Bikini Modası için en ideal bilgilere ve görsellere buradan sahip olacaksınız. Editör seçimleri ile sizlere trend olan parçalardan paylaşım da yapmış olacağız. Şimdi yazımızı okumaya devam edelim. Bikini ve mayo seçimi birçok kadın için önemli bir noktada yer alıyor. Çünkü her bayan öncelikle kendi vücut yapısına uygun olan bikiniyi seçmek için çaba sarf eder. Örneğin, göbek bölgesinde sorun olduğunu düşünen bir bayan kendisine uygun olan mayoyu tercih etmelidir. Ya da basen bölgesinde sorun olduğunu düşünen bir bayan şortlu mayoları tercih etmelidir. Ama fizik konusunda hiç bir problemi olmayan kadınlar istediği modeli kendisine uygun bulabilir. Bizler de sizler için hem trend olan hem de vücut yapınıza uygun olan ürünleri paylaşmaya gayret göstereceğiz.

Trendyol bikini modelleri
Trendyol bikini modelleri için Tıklayınız.

 

Morhipo 2020 yaz koleksiyonu
Morhipo 2020 yaz koleksiyonu için Tıklayınız.

 

2020 Yaz Mayokini Trendleri

Birçok kadının da tercihi olabilecek modellerden biri olan mayokini, bu yaz da sahillerde şahit olacağımız seçimlerden  biri olacak. Bikini ve mayo tercihiniz de dikkat ettiğiniz gibi mayokinide de oldukça dikkatli bir seçim yapmalısınız. Her vücut yapısına uygun olmayan mayokiniler, birçok kadını zor durumda bırakabiliyor. Eğer fazla kiloya sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, mayokini yerine vücut hatlarınızı çok da ortaya çıkarmayacak bir mayo tercih edebilirsiniz.

Loves You bikini takımı
Loves You bikini takımı için Tıklayınız.
Angelsin bikini takımı
Angelsin bikini takımı için Tıklayınız.
Ayyıldız bikini
Ayyıldız bikini için Tıklayınız.
Ayyıldız bikini takımı
Ayyıldız bikini takımı için Tıklayınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Göğüsleriniz büyük ise bu bölgeyi saracak şekilde boyundan bağlamalı ve taş detayı olmayan modelleri tercih etmelisiniz. Ve tabi ki straplez modeller size uygun bir tercih olmayacaktır. Kalın belli bir yapınız var ise klasik mayo ve boyundan bağlamalı modelleri tercih etmelisiniz. Göz yoracak desenlerden uzak durmalısınız. Kalça bölgeniz büyük ise bikini altınızın yüksel bel olmasına dikkat etmelisiniz. Ve kalça yanaklarını kapatmasına önem vermelisiniz. Böylece hem boyunuz uzar hem de kalçanız küçülür.

2020 Yaz Tankini Modelleri

Tankini, daha çok kalın ve yağlı göbek bölgesinden şikayetçi olan kadınlara uygun olacaktır. Tabi hamile kadınların da en çok tercih ettiği modellerdir. Karın bölgesine çok dikkat çekmeyecek ve oldukça sakin desenlere sahip tankiniler tercih edilmelidir. Yüksek bel ve üst bikininin uzun olması bu kusurların da kapanmasını sağlayacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir