Hercai 4.Bölüm Fragmanı
Hercai dizisi 4.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ile birlikte Dizi sponsorları ve markaları da sizlere sunmaya devam edeceğiz. Hercai sezon finalini 31 Mayıs tarihinde yapacağını açıkladı. Buda önümüzdeki sezonda dizinin tekrar yayınlanacağı anlamanı geliyor. Yayınlanan fragmanda, Miran ve Reyyan sudan çıkar. Reyyan silahın tetiğini çekmeden önce ”Ben seni bir dağ sandım, ama sen ilk rüzgarda yıkıldın dedikten sonra onu vuruyor. Hercai 4.Bölüm Dizi Kıyafetleri ve sponsorlarını sizlere dizi günü ve sonrası da eklemeye devam edeceğiz.


Hercai 3.Bölüm özeti
Reyyan ateşlerin içinde kalır. Miran Arslanbey ise ardına bakmadan Reyyan’ı kulübede bırakır gider. Azad’ın düğüne silahla gelmesi dedesini çok sinirlendiriyor. Kız kardeşi ise Miran’ı sevdiği için yaptığını söyler. Reyyan’ın kız kardeşinin vurulması annesi ve babasını derinden üzer. Miran’ın geri gelmesi Gönül’ü ve konakta bulunanları oldukça sevindirmiştir. Miran’ın Gönül’e oldukça soğuk davranması ve onu odasından kovması Gönül’ün moraliniz bozar. Gönül odadan gitmez, Miran Gönül’ü sevmediğini söyler ve odayı terk eder.

Miran’ın babaannesi çok sinirlenir ve sadece intikam istediğini onun da bunu yaptığını söyler ve konağı da terk eder. Miran kulübenin yanıp kül olduğunu duyar. Reyyan’ın ölmüş olabileceğine ihtimal vermez. Ve kulübenin olduğu yere gider. Gönül, Azize, Aslanbey’in karşısına dikilir, Miran ve evliliği için bir şeyler yapması gerektiğini söyler. Babaanne bu duruma çok sinirlenir. Annesi, Gönül’ü sakinleştirmeye çalışır.
Azad oteli basar ve Miran’ın nerede olduğunu sorar. Bulamaz ve bulamayınca deliye döner. Reyyan ise perişan bir haldedir. Garip bir yerde garip bir adamla konuşan Reyyan’a, adam evine dönmesi gerektiğini söyler. Reyyan ise perişan ve mahvolmuş bir halde evine gitmeyi istemez. Miran yanıp kül olmuş harabe yere gelir bakar bakar durur, pişmanlık korku arasında gidip gelir ve çok üzülür. Miran Reyyan’ı aramaya çıkar.
Azad Reyyan’ı bulur. Reyyan baba evinin önünde perişan bir haldedir. Yaren çığlık çığlığa herkesi kapıya döker. Reyyan, Gül’ün vurulduğu haberini dedesinden alır. Dedesi hastaneye gitmesine izin vermez. Azad hastaneye gelir, olanı biteni anlatır. Dedesi Reyyan’ı döver, Reyyan ise Miran’ın niye böyle bir şey yaptığını bilmediğini söyler. Ancak bir işe yaramaz.

Hercai Dizi Sponsorları
Miran Bey ise ısrarla Reyyan’ı bulmadan gitmeyeceğini söyler. Konağın önüne gelir haber alırlar Reyyan konaktadır. Dedesi herkes bu yapılanın Şadoğulları’na yapıldığını düşünürken babası ise Reyyan’a üzülür. Dedesi Reyyan’ın cezasının ölüm olduğunu söyler. Miran ise konağın tepesinden gizlice dinler ve Reyyan’ı kurtarmak ister. Ancak Fırat bunun için erken olduğunu sırası olmadığını söyler. Dedesi Reyyan’ın 1 gün içinde evlenmesi gerektiğini yoksa kapı dışarı edeceğini söyler.

Babası Reyyan’ın yaralarını sarar. Kardeşiyle konuşmak ister ama Reyyan babasına olmaz der. Reyyan’ın babası Miran’ın onu niye kapıya koyduğunu sorar. Reyyan ise Miran “Bunu Şadoğluna sor ” dedi, der. Babası üzülür, kızıyla dertleşir yaralarını sararlar. Reyyan’ın tek kurtuluşu başka biriyle evlenmek olmuştur ancak bu şekilde hayatta kalabilecektir.
2019 Yaz Trendleri için tıklayınız
Azize Hanım Midyat’a dönmek için hazırlıklara başlar. Miran ve Reyyan eskiye dalarak üzülürler. Arslanbey’ler ise konağa veda edip Midyat’a dönerler. Reyyan’ın nikahının da sahte olduğu anlaşılınca bu işin planlı bir iş olduğu da anlaşılır. Arslanbey’ler den şüphe duyarlar. Azad Reyyan’ı kaçırmak ister ancak Reyyan kabul etmez. Azad’ın annesi ve Yaren Reyyan’ı tehdit eder çünkü. Arslanbey’ler Midayat’a gelmiştir Miran ise Reyyan’ı kurtaracaktır, kararlıdır.
HERCAİ DİZİSİNDE GİYİLEN KIYAFET MARKALARI
Reyyan’ın talibi kendisinden yaşça büyük bir ihtiyardır. Reyyan’ın annesi bu durumu öğrenir ve konağa gelir. Miran Melike’yle Reyyan’a not gönderir. Babası Reyyan’ın konaktan kaçmasını sağlar. Aslında yaşlı adamı Miran göndermiştir Reyyan’ın konmayan çıkmasını sağlamak için. Annesi sokakta karşılaşır ve ağlayarak birbirlerine sarılırlar. Miran bunu görür, daha sonra Dedesi adamlar sokağa dökülür ve Reyyan’ı tekrar konağa getirirler. Reyyan evlenmeyi kabul etmez hoca nikahı kıymaz ve çıkar gider. Dedesi Reyyan’ı vurmaya kalkar ama evde bunun olmayacağı söylenir. Babası bunu Azad’ın yapmasını ister. Çünkü Azad’ın Reyyan’ı sevdiğini ve onu vurmayacağını bilir. Adam Miran’a, Reyyan’ın hayır dediğini söyler. Planlar tekrar bozulur. Azad Reyyan’ı vurmak istediğini söyler ve onu konaktan çıkarır. Miran onu takip eder.
Elçi Arslanbey’lerden haber getirmiştir. “Arslanbey’ler geri dönmüştür Hanım ağa yürekleri varsa çıksınlar karşıma” demiştir. Azize Hanım çarşıda gövde gösterisi yapar ve herkes Arslanbey’lerin geri döndüğünü öğrenir. Arslanbey’ler ve Şadoğulları çarşıdadır. Azad Reyyan’ı götürür Miran ise takiptedir. Hanım ağa , çarşıda herkesin içinde Arslanbeylerin Şadoğullarının namusunu aldığını söyler. İntikamlarının alındığını duyurur. Torununun isminin Miran olduğunu söyler ve tüm gerçekler ortaya çıkar. Miran Azad ve Reyyan’ın karşısına dikilir. Miran ve Reyyan karşı karşıyadır. Azad, Miran’dan hesap sorar. Silahlar çekilir. Reyyah Azad’ı durdurur ve onunla gitmek istemediğini söyler. Miran elini uzatır ancak Reyyan onunla da gitmek istemez. Köprüden atlar, Miran da Reyyan’ın peşinden atlar.
Hercai 4.Bölüm Dizi Kıyafet Sponsorları
Hercai 4.Bölüm Dizi Kıyafetleri ve markalarını sunacağımız yeni bölüm 6 nisan tarihinde yayına gelecektir. Hecaide giyilen kıyafetler ve dikkat çeken sponsorları ürünleri sizlere sunmaya çalışıcağız.
