9 Mart cuma akşamı Kadınlar Günü temalı bölümü ile tüm kadınların önemini anlatacak olan İstanbullu Gelin 40.Bölüm Kıyafetleri çok şık görünüyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe yakışacak şıklıktaki İstanbullu Gelin Dizi Kıyafetleri 40.bölümde Süreyya’nın giydiği turuncu ceket, siyah kazak, Süreyya’nın giydiği beyaz triko kazak, kırmızı desenli şal, Süreyya’nın giydiği kırmızı kazak ve jean gömlek çok şık ve Aslı Enver İstanbullu Gelin son bölüm kıyafetleri araştırılıyor. İstanbullu Gelin Süreyya sponsorları açıklanır açıklanmaz yazımızı güncelliyor olacağız.
İstanbullu Gelin 39.Bölüm Kıyafetleri
İstanbullu Gelin 40.Bölüm Kıyafetleri
Dizinin en iyi rol yapan ve rollünün hakkını veren İpek Ongun ustalığını konuşturuyor ve rolünün hakkını her bölümde veren Esma Sultan giyimi ile de izleyicisinden tam not alıyor ve İstanbullu Gelin Esma Sultan Sponsorları büyük ilgi görüyor. İstanbullu Gelin Esma Sultan son bölüm kıyafetleri arasında Esma Sultanın giydiği beyaz kabani, renkli şalı, incili bebe mavisi hırkası, siyah eteği, siyah çanta ve ayakkabıları ile çok şık görünürken sponsor markları açıklanır açıklanmaz sizler ile paylaşıyor olacağız.
İstanbullu Gelin 40.Bölüm özeti
Boran Konağının en iyi rolünü yapan biricik gelini İpek yaptı yapacağını ve kızını alıp baba evine gitti. Fikret’i kızı ile tahdit eden İpek için işler yolunda ama Fikret ile Esrayı zor günler beklerken, Fikret Ademin istediği mektubu Ademe veriyor ve yine Boran Konağını karıştıracak görünüyor. Osman ile Süreyya’nın sohbetinden rahatsız oluyor. Murat ve Bade evliliği yine fişekleri alevliyor ve Murat ile Esma Sultan birbirine giriyor. Kim ne derse desin Bade’de artık bir Boran bakalım bu süreç ne zaman konakta kabul görecek. Faruk Emir’e bir kardeşi olacağını söyler ve Emir Süreyya’ya savaş açıyor. Okulun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında Emir konuşma yapıyor. Annesi ile Babasının üvey annesi Süreyya yüzünden hiç bir zaman bir araya gelemediğini söylüyor ve Süreyya beklemediği bu durumda tüm salonun içinde yerin dibine girerken bakalım Emir’in depresyonları ne zaman bitecek sanırım bir uzmandan yardım alarak bu durumu tatlıya bağlasalar iyi olacak görünüyor.
İstanbullu Gelin 40.Bölüm Kıyafetleri
İstanbullu Gelin son bölüm kıyafetleri arasında Burcunun giydiği siyah elbise, Osman’ın giydiği gri ceket bordo gömlek, Faruk Boranın giydiği lacivert takım elbise, Faruk gri ceket, Dilara gri hırka, Bade siyah şişme mont ve kırmızı düşük omuzlu bluz, Muratın giydiği siyah deri mont ve desenli gömlek, Sanem’in giydiği çizgili bluz hangi marka? İstanbullu Gelin 40.Bölüm Kıyafetleri nereden araştırıp sitemizde yayınlıyor olacağız.
Ufak Tefek Cinayetler 20.Bölüm Kıyafetleri








Aslı Enverin giydigi tayt-spor ayakkabi Nike 510TL incelemek için tıklayınız





istanbullu Gelin 40 Bolum Bade kırmızı kazak H&M 59,90TL

istanbullu Gelin 40 Bolum Esma Sultan incili kazak Ekol




