İyi Günde Kötü Günde Dizisi Kıyafetleri 3. Bölüm

İyi Günde Kötü Günde Kıyafetleri

Star TV ekranların sevilen dizilerinden yer alan İyi Günde Kötü Günde Dizisi Kıyafetleri 3. Bölüm ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Elçin Sangu, Ozan Dollunay, Yasemin Allen gibi başrol oyuncuların yer aldığı dizi heyecanla beklenmeye başladı. Sizler TV karşısında seyir halinde iken İyi Günde Kötü Günde Kıyafetleri sitemizde güncel olarak yayında olmaya devam edecektir.

Elçin Sansu ruj markası
Elçin Sansu ruj markası için tıklayınız.

İyi Günde Kötü Günde dizisi 3. Bölüm fragmanı iki tanıtım ile birlikte yayınlandı. Yayınlanan tanıtımdan biraz bahsedecek olursak eski aşıkların birbirlerine karşı hisleri gözükmektedir. Sarp, Leyla’ya seni çok seviyorum derken, aynı şeklide Leyla’da bende seni çok seviyorum diyerek karşılık verir. Ofisteki halleri ise hiç de öyle gözükmüyor. Leyla berbat bir gün dilerken karşılıksız kalmayan Sarp’da stresli bir gün dilemeyi ihmal etmiyor. Sarp, onu odasına çağırması için sekreterini gönderir fakat Leyla ise gitmez ve O buraya gelecek derken sekreterin iki kişi arasındaki zor anları yüzleri güldürmeyi başaracak gibi duruyor. Yayınlanan ilk tanıtımda babası Halil ile de Leyla’nın restleştiği gözükürken kardeşine de sevgilisi ile yemeğe çıkacağını söylüyor. Amacı ise Sarp’ın nişanlısı ile gittiği mekana başkası ile birlikte sevgili süsü vererek gitmek.

İyi Günde Kötü Günde Melisa bluzu
İyi Günde Kötü Günde Melisa’nın bluzu Tuba Ergin tasarımı- Dizi sponsorları için tıklayınız.
İyi günde kötü günde elçin sangu tulum markası
İyi günde kötü günde elçin sangu tulum markası BSL için tıklayınız.

İyi Günde Kötü Günde Seda’nın Elbiseleri

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Kıyafetleri 3. Bölüm ile karşımızda olmaya devam ederken bizleri takip etmeye devam ediniz. Dizi Kıyafet Sponsorları dizi öncesi ve sonrasında da güncel olarak eklenemeye devam edecektir. Öncesinde Melisa ile konuşan Leyla, Sarp’ın nişanlısına en uyumlu en harika çiftsiniz dediği ve seni ne kadar sevebildiğini görebiliyorum dediği duyuluyor. Ardından ise duygularını kız kardeşine anlatırken bu gece ben ona veda ettim pes ediyorum Seda ben derken ağlamaya devam ediyor.

İyi günde Köt Günde Leyla gömlek ve pantolonu
İyi günde Köt Günde Leyla gömlek ve pantolonu-Dizi modası için tıklayınız.
Elçin Sangu bluzu
Elçin Sangu Pantolon Zara- bluzu Atolyeno6– Dizi sponsorları için tıklayınız.
Elçin sangu yırtmaç elbisesi
Elçin Sangu yırtmaç ETEK markası Selim Baklacı Fiyat 279 TL-Etek modelleri için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir