Star TV’de yayınlanan ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Menajerimi Ara 8. Bölüm Kıyafetleri ile birlikte bu hafta karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncuların ve menajerlerinin hayatlarını anlatan dizi geriye kalan iki ayın ardından beğeni ile takip edilmiştir. Başrol kadrosunda Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Aslı Mavitan, Fatih Artman gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda barındırmaya devam ediyor. Her salı saat 20:00’da yayın hayatına devam eden Menajerimi Ara Kıyafet Sponsorları için bizleri takip etmeyi unutmayınız.
Menajerimi Ara dizisi Dicle kahverengi çizme için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris kırmızı gömlek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle kaplumbağa kolyesi için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris bordo gömlek için Tıklayınız.
Menajerimi Ara Dizisi Dicle 26.Bölüm Kıyafetleri
Menajerimi Ara dizisi Dicle lila sweatshirt için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle kahverengi yelek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle turuncu kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle lila hırka için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris bej kaban için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle gri kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle sarı kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Mayda gri kaban Exquise, incelemek için Tıklayınız.Menajerimi Ara Beren deri pantolon için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Barış lacivert kaban için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris siyah yelek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle kahverengi kaban için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris mavi gömlek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Beren kahverengi ceket için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle krem kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle mavi kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle gri kazak için Tıklayınız.Gömlek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle mavi kazak için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle süveter Suud Collection,incelemek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Feris gri kabanı Veger,İncelemek için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Mayda yeşil tulum için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle kırmızı kazak için Tıklayınız.İrem Derici yılan desenli tişört için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Ahsen bej kaban için Tıklayınız.Bluzu için Tıklayınız.
Menajerimi Ara Dicle Dizi Kıyafetleri
Menajerimi Ara dizisi Feris gri kaban için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle kahverengi kaban için Tıklayınızve hırka için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Beren gri kaban için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Ahsen kahverengi kaban için TıklayınızMenajerimi Ara dizisi Dicle siyah ceket için Tıklayınızkazağı Twist.Menajerimi Ara dizisi Dicle siyah pantolon için Tıklayınız,gömlek için Tıklayınızve ceket için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle beyaz pantolon için TıklayınızBüşra Develi deri pantolon için Tıklayınızve bluz için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Dicle gri ceket için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Ahsen ceket için Tıklayınızve tişört için Tıklayınız.Menajerimi Ara dizisi Canan mavi gömlek için Tıklayınız.Hazal Kaya lacivert ceket Sagaza için tıklayınız.Burçin Terzioğlu kahverengi elbise için Tıklayınız.Çizmeleri için Tıklayınız.
Menajerimi Ara son bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, Dicle, Mayda hanıma seslenerek sizi açıklamam gereken bir şey var dediği duyulurken neler anlattığı merak konusu şimdiden olmaya başlamıştır. Mayda, Kıraç’a bütün bunların olmasına ne gerek var derken, onun stresli ve telaşlı halde hızlıca yürüdüğü gözüküyor. Dicle bana her şeyi anlattı demesi üzerine aralarında gerilme yaşanacak mı? Feris telefonunu Dicle’ye vererek al şunu Nejat’a cevap yaz derken, ne yazacağını anlamadığını söylüyor. Feris ise rahat bir şekilde yaz işte bozma, benmişsin gibi yaz demesi onu biraz strese sokmasına neden olur. Barış ve Dicle giyim odasındadır. Dicle ona karşı olduğundan daha fazla cesaretli şekilde, belki de Beren ile bir anda sevgili oldun diye sana tirip atıyorumdur, belki de benden bu kadar çabuk vaz geçtiğin için sinir oluyorumdur derken, Beren de kapının arkasından olan biten her şeyi duymaktadır.
Menajerimi Ara Peride gözlukleri TomFord için tıklayınız.Menejerimi Ara Burçin Terzioğlu elbisesi Zuleyha Kuru-Elbise modelleri için tıklayınız.
Menajerimi Ara Feriz Kıyafetleri
Yeni hafta ile birlikte Menajerimi Ara 8. Bölüm Kıyafetleri sitemizde güncel olmaya devam edecektir. Dizi esnasında ve sonraki günlerde de kıyafetler eklenerek güncellenmeye devam edecektir. Beren ise Barış’a sürpriz yaparak onu pasta ile karşılar. Dicle’nin sözlerinin duyulduğu sözler ise gerçekleşmesini istediğimiz her şey için yola çıkması gereken biziz, çünkü bu hayatta hiç kimse hayallerimizi bizim yerimize gerçekleştiremez diye söylediği duygu yüklü sözler duyuluyor.
Menajerimi Ara Tuba Buyukustun kıyafet markası için tıklayınız.Tuba Büyüküstun Jean için tıklayınız.