Sen Çal Kapımı 2. Bölümde Giyilen Hande Erçel Dizi Elbiseleri
Yeni sezonun yaz dizilerinden olan Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Dizi Kıyafetleri ve sponsor ürünleri ile bu hafta karşımızda. Fox TV de yaza damgasını vurması beklene dizi ilk bölümü ile oldukça fazla beğeni kazanmayı da başarmıştır. Başrol de Hande Erçel ve Kerem Bürsin paylaşmaktadır. Her hafta güncellenen yeni dizi kıyafetleri ile birlikte sürekli olarak sitemizi güncel olarak tutmaya devam edeceğiz. Dizi her çarşamba saat 20:00’da ekranlarda olmaya devam edecektir.
























Sen Çal Kapımı 2. Bölümde Giyilen Elbise Sponsorları
Sen Çal Kapımı 2.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni hafta birlikte yayında olacak bölüm oldukça neşeli gözükecek gibi duruyor. İlk bölümde Eda Yıldız ve Serkan Bolat arasında yaşananların gerginliği ile başlamaktadır. Sevgilisi tarafında terk edilen Eda onu kıskandırmak için bir anda konuşma yapan Serkan Bolat’ın dudaklarından öpmeye başlar. Serkan’ın annesi Aydan Bolat onların ilişkisini duyar duymaz çılgına döner. Kim bu kız diye bağırsa da oğlundan nişanlım cevabını alır.


Bay Yanlış’da Giyilen Kıyafetler için tıklayınız.
Serkan Bolat Eda’ya daha önce anlaştığımız gibi seninle sözleşme yapacağız der. İki ay sonra sözleşme bittiği gibi beni bir daha görmezsin diyerek teklif eder. Sen Çal Kapımı Eda kırmızı askılı bluzu da o sahnede oldukça fazla dikkat çekmektedir. Yeni bölüm yayınlandığında sitemize markasını eklemeye özen göstereceğiz.


2. Bölüm Sen Çal Kapımı Melisa Dizi Kıyafetleri
Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Dizi Kıyafetleri ile birlikte önceki bölümde giyilen elbiselerde sitemize eklenmiştir. Sen Çal Kapımı Ceren elbise sponsorları kim? Merak ettikleriniz tümü burada bulacaksınız. Serkan Bolat’ın Eda’ya takmış olduğu yüzük çok göz kamaştırmaktadır. En yakın zamanda yayında olacaktır.





