Yasak Elma 85. Bölüm Dizi Kıyafetleri
Yıldız, Şahika ve Ender üçlüsünün damga vurdu geçen haftanın üzerine bu hafta Yasak Elma 85. Bölüm Kıyafetleri ile yeni bölüm karşımızda olmaya başlayacaktır. Beklenmedik bir anda Talat Bulut’un diziden ayrılacağının haberi izleyenleri şaşkına çevirmiş ve sonrasında neler olacağı merakla beklenmektedir. Sizler ekran başındayken merak ettiğiniz Yasak Elma Kıyafetleri sitemizde güncellenmeye sürekli olarak devam edecektir. Dizi günü ve sonraki günlerde de güncel olarak eklenmeye devam edecektir. Heyecanın doruklara geldiği yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.




















Yasak Elma 85. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda, Yıldız ve Şahika’yı evinde gören Halit çılgına dönüyor. Onların üstüne yürüdüğü anda çıkan itişmeler ve bağırışmalar arasında Halit merdivenlerden aşağı düşerek yuvarlanır. Şahika, yerde yatan Halit’in nabzına bakarken Yıldız ve Ender’in şaşkın bakışları ile panik haldedir. Kısa yayınlanan fragmanının ardından başka bir tanıtım gelmedi. Talat Bulut’un diziden ayrılığının konuşulması üzerine yerde yatan Halit karakterinin öldüğü düşünülüyor.

Yasak Elma Elbiseleri
Yayınlanan son bölümde neler yaşanmıştı, merak edenler için biraz paylaşmış olalım. Ender, Yıldız’a oynamış olduğu oyunun ardından, onun Kerim ile buluşmasını sağlayarak fotoğraflarını çekmiş, Halit’e giderek kendisinin onun yanında olduğunu göstermeye çalışmıştır. Hırslarının ve Şahika, Yıldız ve Ender’in de Kaya’ya bir ders vermesi gerektiklerini düşünür. Halit ve Ender beklenmedik bir sürpriz ile evlenirler. Yıldız ise perişan haldedir, ben seni aldatmadım dese de evden kovulur. Yıldız ise bütün parasını da kaybettiği için kalacak bir yeri yoktur. Tanıdıklarını birinin evine giderler ve orada kalırlar.

Yasak Elma Kerim Deri Ceketi
Yasak Elma 85. Bölüm Kıyafetleri ve elbise sponsorları için bizleri takip etmek için bildirimlerini açık tutmayı ve takip et butonuna tıklamayı unutmayınız. Halit ise ilk iş olarak oğlunu Yıldız’ın elinden almak için gider, kendisi ise arabada beklemektedir. O sırada Yıldız ise markete gitmiştir. Annesi ise zoraki olarak Yıldız gelmeden Halit Can’ı babasına verir. Yıldız ise Halit’in arabasını gördüğü an her şeyin farkına varır ve hemen eve koşar.







